Links ziet u het logo van CO-VRIJ.
Het gezicht van de gasketelwetgeving!

Gecertificeerde installatiebedrijven moeten zich ook kenbaar kunnen maken aan particulieren. Daarom heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken een beeldmerk ontwikkeld: het CO Vrij-logo. Dit is het gezicht van de gasketelwetgeving.

Als Koller & Tabor Installatietechniek zijn wij blij dat we dit logo mogen voeren!!


Koller & Tabor Installatietechniek B.V. is opgericht op 16 november 2022 en is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Koller Installatietechnieken B.V. en Tabor Installatiebedrijf B.V.. Met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring in de installatietechniek zijn wij overtuigd dat door krachten te bundelen wij als lokale dienstverlener de energietransitie en uitdagingen van de techniek efficiënter en beter aan kunnen.

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen

Met ons team van 20+ medewerkers werken wij dagelijks aan de mooiste uitdagingen, storingen en comfortwensen.

Duurzame verwarming

Van CV-ketel tot lucht-water warmtepomp en van ventilatie-warmtepomp tot water-water warmtepomp kunnen wij u van dienst zijn. Het gehele traject van aanvraag tot inbedrijfstelling nemen wij uit handen. Alles vindt plaats onder de daarvoor geldende certificeringen (BRL6000-25, BRL100, BRL6000-21).

Ontstopping

Overal kan er weleens iets vast zitten en onze ervaren ontstoppingsspecialisten helpen u graag om snel en zonder teveel poespas de dagelijkse dingen weer kwijt te kunnen. Met de juiste specialistische gereedschappen helpen wij u om de schade en overlast te beperken.

Sanitair

Een nieuwe badkamer, douche of toilet? Ons ervaren team helpt u graag met de voorbereiding en realisatie van al uw wensen. In het landschap van vele technische mogelijkheden weten wij door onze ervaring wat er allemaal mogelijk is en nemen u mee om het juiste comfort te realiseren.

Industrie

Onze ervaren technici is geen uitdaging te groot. Vele persleidingen, RVS-toevoerleidingen voor uw proces hebben wij reeds in ons papierdorp aangelegd. Voor het juiste advies nemen wij uw proces als uitgangspunt en bepalen we gezamenlijk de meest efficiënte en duurzame installatie.

contact

Koller & Tabor Installatietechniek BV

Kollergang 1
6961 LZ
Eerbeek

0313-651236
055-5051387

info@kollertabor.nl